Loading
Voor het huren van de beste auto’s in Paramaribo Suriname bent u bij Dcars Car Rental. Wat het doel ook is: zakenreis, vakantie, het binnenland in of wanneer u een vervangende auto nodig heeft. Wij hebben een auto voor elk budget en voldoen aan al uw wensen. Dcars Autoverhuur staat voor u klaar! Bij ons vindt u de perfecte auto voor de perfecte prijs. Al onze auto’s worden regelmatig onderhouden en zijn daardoor betrouwbaar. Geeft u de voorkeur aan een kleinere auto in Paramaribo, een luxe auto voor de wijken, een verhuiswagen om goederen te vervoeren of een off-the-road (pick-up) voor het binnenland? Met onze ruime ervaring helpen wij u bij het kiezen van de geschikte auto.

WIE WE ZIJN
D&D Leasing NV, ook bekend als Dcars, werd in augustus 2006 opgericht en bedient voornamelijk de lokale bevolking en bezoekers.
We groeiden snel en startten ook ons Long Term Leasing-programma om aan de behoeften van onze bedrijven in Suriname te voldoen.

WAT WE HEBBEN
Dcars beschikt momenteel over een verhuurvloot van meer dan 50 verschillende merken en modellen, inclusief links- en rechts gestuurde besturing.
Onze vloot omvat ook speciale voertuigen zoals pick-ups, bestelwagens en cabriolets.

MISSIEVERKLARING
Onze missie is om aan de behoeften van onze klanten te voldoen door hen een uitstekende klantenservice te bieden die verder gaat dan verwacht. Hoewel het ons doel is om de beste en de grootste te zijn, weten we dat we dat alleen kunnen bereiken door elke individuele klant tevreden te stellen met ons hoog internationaal opgeleide personeel.